PSP 1

Het Physical Security Professional (PSP) certificaat van ASIS International bevestigt kennis en ervaring op het gebied van risico-, dreigings- en kwetsbaarheidsanalyses; geïntegreerde fysieke beveiligingssystemen; en de identificatie, implementatie en continue evaluatie van fysieke beveiligingsmaatregelen.

Daarnaast is de PSP-certificering een bevestiging van je specialistische kennis op het gebied van systeeminkoop, acceptatietesten en implementatieprocedures van geïntegreerde beveiligingssystemen.

PSP 3

DutchRisk verzorgt verschillende programma’s om kandidaten optimaal voor te bereiden op het PSP-examen. Kandidaten kunnen kiezen voor een PSP-voorbereidingsprogramma dat ongeveer 4 maanden duurt, een PSP-bootcamp van 4 dagen of een op maat gemaakt in-company voorbereidingsprogramma.

PSP-voorbereidingsprogramma

Ons PSP-voorbereidingsprogramma bestaat uit 4 dagen, verspreid over ongeveer vier maanden:

We starten met 2 opeenvolgende reviewdagen. Tijdens deze dagen behandelen we alle drie de PSP-domeinen, met behulp van het aanbevolen studiemateriaal, aangevuld met extra achtergrondmateriaal, praktische voorbeelden en oefenvragen.

Ongeveer 4 weken na de reviewdagen volgen twee coachingsdagen – 4 weken uit elkaar – gericht op het verdiepen van de kennis en het begeleiden van deelnemers gedurende de studieperiode.

De laatste dag van het programma – nog eens 4 weken later – is een examentraining met als doel een herhaling en voorbereiding op het examen. Deelnemers wordt geadviseerd om het examen zo snel mogelijk – bij voorkeur de volgende dag – na de examentraining af te leggen.

Tussen de reviewdagen en de examentraining bieden we virtuele Q&A sessies om onze deelnemers te motiveren en te coachen tijdens hun studie.

Dankzij onze opbouw kunnen deelnemers na de reviewdagen direct en efficiënt starten om het studiemateriaal te bestuderen. Vooraf lezen of studeren is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

PSP 4

PSP-bootcamp

Onze PSP-bootcamp bestaat uit 3 opeenvolgende dagen waarna kandidaten geadviseerd wordt de eerstvolgende dag het examen af te leggen.

Tijdens de eerste twee dagen behandelen we alle PSP-domeinen met behulp van het aanbevolen studiemateriaal, aangevuld met extra achtergrondmateriaal, praktische voorbeelden en oefenvragen. Afsluitend volgt de examentraining met als doel een herhaling van de belangrijkste onderwerpen en voorbereiding op het examen.

Van deelnemers wordt verwacht dat ze het studiemateriaal vóór de start van de bootcamp lezen.

In-company PSP-voorbereidingsprogramma’s

Onze in-company PSP-voorbereidingsprogramma’s zijn altijd op maat gemaakt. Ze kunnen zowel in de vorm van een bootcamp als in de vorm van review- en coachingsdagen worden opgezet. Neem daarom contact met ons op voor een op maat gemaakt voorstel.

Virtueel of op locatie?

Wij verzorgen bij voorkeur onze programma’s fysiek op (een rustgevende) locatie omdat dit de interactie bevordert. Maar alle programma’s zijn ook virtueel of in een blended-learning format beschikbaar.

Wat zijn de stappen naar

PSP-certificering?

Controleer je geschiktheid

Goedkeuring voor het examen aanvragen via de ASIS-website

Aanschaf van het studiemateriaal via de ASIS-website

Meld je aan voor het DutchRisk PSP-voorbereidingsprogramma of de PSP- bootcamp

Plan het PSP examen volgens de instructie in de e-mail van de examengoedkeuring die je van ASIS International ontvangt

Waarom PSP?

De Physical Security Professional (PSP) demonstreert kennis op het gebied van fysieke beveiligingsbeoordelingen (assessments), ontwerp en integratie van fysieke beveiligingssystemen en de (begeleiding van) implementatie van beveiligingsmaatregelen.

Laat zien dat je niet alleen verstand hebt van beveiligingstechniek, maar ook een specialist op het gebied van procurement, projectmanagement en fysieke security assessments.


© copyright 2021. Dutchrisk