Security certificering 1

SECURITY CERTIFICATION

Zet de volgende stap in je carrière en volg een CPP/APP/PSP/PCI/CPO certificeringscursus en onderscheid jezelf in binnen het securitymanagement vakgebied.

Security certificering 3

CPP, APP, PSP, PCI, CPO-examen voorbereidingsprogramma’s

DutchRisk – tot voor kort in samenwerking met European Security Academy – heeft ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen van examenvoorbereidingsprogramma’s voor ASIS International certificeringen en IFPO-certificeringen, zowel binnen Europa als daarbuiten.

Meer dan 85% van onze kandidaten slaagt de eerste keer voor het examen. Onze programma’s focussen op de inhoud van de examendomeinen maar leggen tegelijk een bruikbare link naar toepassing in de

praktijk.

De bewezen DutchRisk aanpak ondersteunt de deelnemers bij de studie door een combinatie van reviewdagen, coachingsdagen, online Q&A sessies en een examentraining. Alle onderdelen zijn doorspekt

met oefenvragen.

Wij verzorgen bij voorkeur onze programma’s fysiek op (een rustgevende) locatie omdat dit de interactie bevordert. Maar zo nodig zijn alle programma’s ook online of in een blended-learning format beschikbaar.

Omdat de (internationale) deelnemers aan onze programma’s uit diverse security vakgebieden of werkomgevingen komen, profiteren cursisten niet alleen van elkaars ervaring, maar ook van het

uitbouwen van hun professionele netwerk.

Zet dus nu de volgende stap in jouw carrière. Neem deel aan een van onze certificeringscursussen en onderscheid jezelf binnen het mooie en uitdagende vakgebied van securitymanagement.

CPO exam

In collaboration with the board of IFPO Europe, DutchRisk facilitates the CPO exam 4 times a year.

The content and assessment of the exam is the responsibility of IFPO Europe.

You can register for the exam here.

Security certificering 4

Certified Protection Professional (CPP)

Associate Protection Professional (APP)

Physical Security Professional (PSP)

Professional Certified Investigator (PCI)

Certified Protection Officer (CPO) – Review course

Certified Protection Officer (CPO) – Examen

Why certify?

Earning a personal security certification is a visible recognition that you have mastered the most important security principles and skills.

It shows that you are committed to the security field and your professional growth within this field.


© copyright 2021. Dutchrisk