Inschrijfformulier-CPP 1

Inschrijfformulier CPP

Contactgegevens

Postbus 94, 7091 AB Dinxperlo

Registratie formulier CPP-voorbereidingsprogramma en examentraining

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

Registratie

CPP-review course #37, bestaande uit:

CPP-review course
12 & 13 september 2024 in Hotel Van der Valk, Duiven, Nederland.
Twee coachingsdagen
25 oktober 2024 & 6 december 2024 in Hotel Van der Valk, Duiven, Nederland.
Examentraining
29 januari 2025 (locatie nog te bepalen)

Kosten
€ 3.345 (excl. btw) voor ASIS-leden; € 3.445 (excl. btw) voor niet-ASIS-leden. Dit is inclusief lunches, diner op de eerste avond, koffie, thee en de presentatie-hand-outs van de cursus, maar exclusief de ASIS International-boeken (Protection of Assets & CPP Standards), die online kunnen worden besteld bij de ASIS International-bookstore.

CPP bootcamp
11 - 14 maart 2024

Kosten
€ 2.199 (excl. btw) Dit is inclusief lunch, koffie, thee, versnaperingen en de presentatie-hand-outs van de cursus, maar exclusief de ASIS International-boeken (Protection of Assets & CPP Standards), die online kunnen worden besteld bij de ASIS International-bookstore.

Facturatie details

DutchRisk factureert u voor de CPP-cursus.

*ASIS International CPP-aanvraagkosten en referentiemateriaal zijn niet inbegrepen en moeten afzonderlijk worden besteld via ASIS international. Facturering per individuele cursusdag van het voorbereidingsprogramma kan op uw verzoek. Annuleringsvoorwaarden:

*Bij annulering meer dan een maand voor aanvang van de cursus worden administratiekosten van € 65,- in rekening gebracht.
*Bij annuleringen binnen één maand voor aanvang van de cursus zijn het volledige cursusgeld verschuldigd, tenzij voor vervanging wordt gezorgd.
Bedrijfsnaam
Naam
Adres

© copyright 2021. Dutchrisk